مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای راهنمایی و چاره دارم ........

حدود 20 سال پیش در خدمت وظیفه نیرو زمینی سپاه خوزستان در نوار مرزی اروند در یک درگیری شبانه (بر اسکله وسط آب) با قاچاقچیان دچار آسیب (ترکش خوردگی) از شانه چپ شدم بطوری که چند تکه ترکش در فاصله کمی از قلب در جسمم مانده.. آن زمان گزارشات حادثه و پزشکی را طبق نظر فرماندهان یگان مربوط تهیه و تحویل واحد ایثارگران دادم.. متأسفانه پس از حدود یکسال پاسخشان این بود که به اینجانب مبلغی غرامت تعلق می‌گیرد (از طرف بنیاد ایثارگران) و چنانچه اعتراضی هست کتبا روی پرونده بگذارید و بروید تا اطلاع بعدی.... بنده پس از 15 سال پیگیری و تحمل، با تغییر فرم ماده 134 به 135 (درخواست رای جانبازی) و... از طرف مسئولین یگان نیرو زمینی سپاه به عنوان جانباز به بنیاد شهید معرفی شده و تشکیل پرونده دهم. اکنون 4سال است که بنیاد بنده را منتظر رای تعیین درصد گذاشته و ایراد های عجیب و بنی اسرائیلی (مثلاً اینکه پس از 20ماه پاسخ میدادند که در گزارشات حادثه شما ضارب دقیقا نامشخص است یا اینکه از طرف بالاترین مقام استانی تأیید نشده در صورتی که چنین نبوده و در گزارش یگان حادثه درگیری با اشرار قاچاقچی سلاح و مهمات ذکر شده) بر مستندات پرونده م می‌گذارد و با عودت دادن به یگان نظامی، تعیین درصد و امتیاز را به عقب می‌اندازد و فرصتهای بنده را می‌سوزاند(با توجه به اینکه 19سال از حادثه گذشته)... تا جایی که خود کارمند مربوط در اداره بنیاد شهرستان پیشنهاد شکایت از طریق دیوان عالی اداری داد (و قرار شد که اگر مسأله شان با اجرای کمیسیون مشترک بنیاد و سپاه حل نشود بعد...) و 6ماه قبل درخواست کمیسیون مشترک سپاه و بنیاد را دادند که به ایثارگران یگان تحویل دادم و اینک باز در انتظار.. و نمی‌دانم این جلسه کمیسیون مشترک که ظاهراً پنج سال است برگزار نشده است چه زمانی انجام می‌شود تا تکلیف این حقیر معلوم شود یا نشود...! و نمی‌دانم واقعا چه خطائی کرده ام که چنین پروسه گنگی سببم گشت..! التماس دعا دارم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً اشخاص حقیقی اگر از ارگان دولتی شکایت دارند می‌توانند از طریق دیوان عدالت اداری درخواست رسیدگی داشته باشند