مشاوره حقوقی رایگان - مجازات مزاحمت درب منزل

سلام وقتتون بخیر
ممنون از پاسخگویی شما
مجازات مزاحمت درب منزل و فحاشی چیست؟ چه مدت حبس یا چقدر شلاق یا چقدر جزای نقدی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متهم سابقه کیفری نداشته باشد معمولاً مجازات حبس یا تبدیل می شود یا تعلیق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بستگی به این دارد که سابقه دارید یا خیر برای فحاشی اصولاً یا جزای نقدی در نظر می‌گیرند یا شلاق در نظر می‌گیرند که بسته به نوع کلماتی دارد که استفاده شده است