مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم پرداخت نفقه

با سلام
وقتی با همسر در حال زندگی مشترک هستم چطور ثابت کنم که نفقه بنده را پرداخت نمیکند؟ فقط مواد خوراکی اولیه و ضروری را تهیه می‌کند و می‌گوید نفقه همین است ، هیچ یک از هزینه های پزشکی و بهداشتی و پوشاک و... من را تامین نمیکند
فقط در حد ماهی چند کیلو برنج و مرغ و پیاز و سیب زمینی.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی نفقه فقط آن نمی‌شود نفقه می‌بایست ماهیانه یک پولی به حساب شخصی شما واریز کند
زمانی که با یکدیگر زندگی می‌کنید اصل بر پرداخت نفقه است
پس بهتر است شما یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید