مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو توسط فروشنده

سلام خسته نباشی بنده یک ماشینی فروختم به قیمت 260میلیون که 215میلیون اون طرف چک داده چک مال خودش نبوده مال یکی دیگر است ولی ثبت شده بودبه اسم ایشون اونم ثبت کردبه اسم من زیرچکم اسمش هست حالا چک پاس نشده ودرتاریخش برگشت خورده وچندتاچک برگشتی دیگر هم داره درمعامله هم قیدکردیم که درموعدچک ذکرشده فروشنده موظف به انتقال مالکیت سندخودرو به خریدار است وسند مالکیت هم به اسم خودم هست قولنامه به صورت دستی میباشد برداشته فروخته به یکی دیگر به نظرتون میتونم معامله روفسخ کنم اظهارنامه ودادخواست هم دادم نه جواب میده نه چیزی به نامش هست باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است