مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای دوران نامزدی

با سلام و عرض خسته نباشید برای اینکه بخواهیم طلاهای دوران نامزدی را از خانم پس بگیریم فاکتور طلاها باید به اسم خانم باشد یا به اسم داماد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و دلایل خود را ارائه نمایید
باید اثبات گردد که طلاها در نزد خانم است و طلاها موجود است و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلاها به نام داماد بایستی باشد تا بر اساس آن، دادخواست به خواسته استرداد هدایای نامزدی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.
اگر به نام خانم باشد شما بایستی ابتدائاً مالکیت خود را بر طلاها به اثبات برسانید.