باسلام.اگرسرقفلی مغازه برای اولین بارازمهر76 واگذارشده ویا قبل76 باحق عدم. انتقال بغیر به اجاره ,اجاره داده شده می توانیدازطریق دادگاه ,مالک راملزم به انتقال منافع عین مستاجره به غیروتنظیم سندانتقال محکوم نمایید
نوشته مذکوراگربرخلاف مفاد اولین اجاره نامه باشد اثرحقوقی نداردوباطل است..باید به اولین اجاره نامه مالک که درسال 74 یا قبل ان اجاره داده رجوع کنید.اگردراولین اجاره نوشته شده که حق انتقال ندارد,بهمان شکلی که قبلا پاسخ دادم اول اظهارنامه به مالک وسپس دادخواست تقدیم شود ویا بادادن حق مالکانه رضایت اورابرای امضاء ذیل مبایعنامه جلب کنیدواگه عدم انتقال بیان نگردید ,وفق قانونسال56 نفراول حق انتقال بغیر راداشته ولی می بایست باصلحنامه رسمی درمحضر انتقال میداد واگرشما دومین نفرید ازطریق محضر اقدام کنیدواگرسه یاچهارمین نفرید که باسندعادی بشماواگذارشده,همان راه ارایه اظهارنامه وازطریق دادگاه اقدام شود.والسلامِ
ضمن تشکر از پاسختان، در متن «سند صلح سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت» که بین من و صاحب پیشین سرقفلی تنظیم شده، نوشته شده که ایشان از سال 1374 سرقفلی را خریدهبودند. اما در «سند اجاره اموال غیر منقول» که بین من و مالک تنظیم شده، نوشته شدهاست که: «مستاجر حق انتقال منافع مورد اجاره را کلاً و جزئاً و حتی مشاعاً به دیگری ندارد» «چنانچه ثابت شود مستاجر از مورد اجاره به غیر از شغل یاد شده استفاده دیگری نموده یا تحت هر عنوان اعم از نمایندگی و وکالت و غیره، مورد اجاره را به غیر واگذار نموده، موجر حق دارد نسبت به فسخ اجاره نامه اقدام نماید» آیا وضعیت کنونی بنده، مشمول شرایطی که فرمودید میشود؟
اگر حق واگذاری به غیر ندارید بلی این حق را دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.