مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودرو لیزینگی توسط خریدار

سلام و خسته نباشید ،بنده سال 96 خودرویی لیزینگی خریدم و بعد از گذشت یک سال به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومد چون توان پرداخت اقساط رو نداشتم ماشین رو فروختم ،الان ماشین چند دست چرخیده و اقساطش پرداخت نشده و چک های من برگشت خورده و کلی مشکل برام پیش اومده ،لطفا راهنمایی کنین چطوری ماشین رو پس بگیرم و مشکل رو حل کنم ،درضمن خریدار فعلی ماشین رو هم الان پیدا کردم که 3 سال هست ماشین رو خریده ولی اقساط رو پرداخت نکرده در صورتی که تو قرارداد فروش هم قید شده ماشین لیزینگ هستش و قسط داره و باید پرداخت میکرده ،میگه توان پرداخت ندارم

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط خودرو لیزینگی توسط خریدار پس گرفتن خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی خودرو