مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین لیزینگی به غیر و متعهد نبودن غیر به پرداخت اقساط

سلام
2سال پیش ماشینم MVM315 که 1قسط عقب افتاده داشت و 11تا قسط دیگر که هنوز سررسیدشان نرسیده بود را فروختم به دوستم 16میلیون نقد گرفتم و حدود 60میلیون ماشین هنوز قسط داشت
ولی بخاطر اشنا بودن چک بابت ضمانت نگرفتم
فقط تو قولنامه ذکر کردیم که قسط عقب افتاده و بقیه اقساط خودرو گردن خریدار میباشد و خریدار متعهد میباشد که در صورت عدم پرداخت اقساط باید تمامی دورکرد اقساط و ضررکرد فروشنده را باید جوابگو باشد
و فروشنده حق توقیف خودرو را دارد
متن بالا توضیحات قید شده در قولنامه است
تو این مدت خریدار فقط یکی از اقساط را پرداخت کرد و تمامی سررسید اقساط گذشتن و تمام چکهای من برگه خوردن
الانم هرچی بهش میگیم که اقساط را پرداخت کنه که چکهای من رفع سو بشه
پرداخت که نمیکنه هیچ،، جوابمانم نمیده
الان شاکیش شدم برای عدم تا حد چندبار احضار شد ولی دادگاه نیومد
الان حکم توقیف زدیم روش
الان فهمیده که حکم توقیف گرفتم ماشین را برده قائم کرده و تهدید میکنه میگه تو که چک و مدرکی از من نداری و حالا که شکایت کردی ماشین را اوراق فروشی میکنم
ادم کلاهبرداریه و بخاطر کلاهبرداری فراریه دسترسی بهش نداریم
به نظر شما چطور میتونم ماشینم را پس بگیرم و قولنامه را فسخ کنم
کسی بتونه راهی یادم بده انجام بدم که کارم درست بشه شیرینی خوبی بهش میدم
باتشکر

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام امکان فسخ وجود ندارد
تنها راه این است چک هارا پرداخت نمایید و به استناد رسید پرداخت و مبایع نامه از ایشان مطالبه کنید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
بابدست اوردن دستورتوقیف خودرودرحکم یاقراردادگاه می توانیدتوسط پلیس نسبت به توقیف خودرواقدام نمایید