مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کارشناس 3 نفره توسط متهم بعد از نقض رای بدوی

سلام و خسته نباشید .. من شاکی یک پرونده در تعزیرات حکومتی هستم ، که با نظر کارشناس دادگستری (حدود 8 ماه پیش) مبلغ 40 میلیون تومان گرانفروشی و تقلب تشخیص داده شد ، و رییس شعبه بدوی (با احتمال تبانی با متهم) رای بی ارتباطی صادر و ضمن لحاظ کردن 40 میلیون ضرر من ، برای متهم قرار منع تعقیب داده بود! که به خاطر منع تعقیبی که داده بود، تجدید نظر خواستم و شعبه تجدید نظر ، «رای منع تعقیب را نقض کرده و با قرار بررسی مجدد به شعبه بدوی فرستاده است» ، که شعبه بدوی با احضار من و متشاکی، به متشاکی اعلام کرد که یا باید شما را محکوم کنم ، یا اینکه کارشناس 3 نفره دادگستری بگیرید تا شاید اتهامات از شما برداشته شود! که علیرغم اعتراض من ، آنها درخواست کارشناس 3 نفره کردند!
حال سوال من از شما بزرگواران این است که با توجه به گذشت بیش از 8 ماه از نظر کارشناس دادگستری به نفع من و عدم اعتراض متشاکی به آن نظریه تا قبل از این، و نیز با توجه به اینکه رییس شعبه، صراحتا در انشای رای بدوی، عنوان کرده بود که : «متشاکی نظر کارشناس دادگستری (اولی) را پذیرفته است» ! آیا درخواست کارشناس 3 نفره توسط متهم، بعد از نقض رای بدوی ، وجاهت قانونی دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام خیر
اعتراض مهلت قانونی ندارد