مشاوره حقوقی رایگان - مهلت حضور شعبه 102 عباس اباد

با سلام مهلت حضور 5 روزه دارم نمی توانم بروم چون شهر دیگری است می توانم به دلیل مشغله کاری و شرایط اب و هوایی بارانی و خطرناک شمال لایحه بدهم و وقت حضور را به زمان دیگری موکول کنم ؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
از یک وکیل استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست در اینجا وکیل معرفی نمایید اگر در مرحله دادسرا هستیم می‌بایست شخصا حضور پیدا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عذر موجهی دارید می توانید به شعبه اعلام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضور شما با توجه به متن ابلاغیه ضروری است و با توسل به لایحه نمی‌توانید اقدام نمائید. توصیه بر این است یا شخصاً یا از طریق وکیل شهر مربوطه اقدام نمائید.