مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

با عرض سلام خدمت شما آقای وکیل آقای وکیل من برادرم ی دختر آشنا شد در محض این ک دانست چطو خانواده ای داره پدر شیشه ای مادر شیشه گفتم ک او را ول کن این دختر بی خانوادش داستان میشه او رو ول کرد و بعد یکی دو روز ک جوابش نداد برادرم چ می‌آمد در خانه می‌آمد در مغازه ک اره اگ نیاد باهام خودمو در مغازت میکشم اینا چند باری گفتم برم اینا نزاشتمش تا این ک زنگ زد گفت امشب خودمو میکشم یا باید ببریم پیش محمد داداشم منم حقیقت گفتم داستانی نشه گوشی داداشم خاموش بود احتمال دادم پیش رفیقش باشه شماره اونو بهش دادم بهش زنگ زده بود ترو خدا بگو کجاس محمد اینا اونم گفته بود پیشم نیس ولی نیم ساعت پیش بیرون بود فلان جا چ گفته بود بیا دنبالم ببرم پیشش چ دوستم بهم زنک زد گفت ایطو داستانیه حقیقت اول خاستم نرم چ رفیقم کف بیا برم نشه داستانی برامان رفتم ع اون مکان ک سوار شد ع بعد او ک بردیمش دارو خانه میخاست برا خونشون دارو بخره پیاد شده دربین دارو خانه هس بعد این ک رفتم دیدم نیس برادرم گفتم دیگ دور ور خودمو داداشم نبینمت وگرنه شکایت میکنم پیاده شد ع دور میدان حتا او میدان هم دربین دارد بعد یک روز چ‌ برادرم پرونده ای دیک ای داشته زده بودن بهش شاکی شده بود رفته بود دادگاه گرفته بودنش اطلاعات چند روز گیرش داده بودن زده بودن بهش ک آقا ... دختر گفته من ب زور سوارش کردم بردم پردشو زدمو کتکش زدم و..‌‌منوداداشم زنک‌میزد ک اره زدن بهم جوجه کبابم کردن اینا ترسیدم م17سالمه ع خانه فراری شدم چ دادع بودنش پزشک قانونی ک آقا این خانوم هیچ تجاوزی نشده و پردش سالم حلقویه خواهشن سریع تر جواب بدید ک باید خوم برم ببینم حق زدن دارن یا ای پرونده زندان یا چیه چطور ای داستان چه میشه خیلی ممنونم جوابمو بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانند اقدام به ضرب و جرح نمایند ، می‌توانید اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید