مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم در اجرای احکام

سلام. امکان درخواست توقف حکم ایی که به اجرای احکام رفته به علت طرح دادخواست جدید در دادگاه و مرتبط با موضوع حکم موجود در اجرای احکام ذکر شده، چگونه است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قراره توقف عملیات اجرایی را درخواست نموده باشید و دادگاه بپذیرد امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر موضوع حقوقی است شاکی می‌تواند درخواست اجرای حکم نداشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر اینکه درخواست توقف اجراییه را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادخواست جدید بایستی در ردیف خواسته به توقف عملیات اجرائی نیز اشاره شود. در صورت عدم اشاره، نسبت به ثبت دادخواست جدید با خواسته توقف عملیات اجرائی اقدام بفرمائید.