مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور جعلی

با سلام عرض خسته نباشید ، پدر من ساکن آپارتمانی است که برایش به تازگی دوربین مداربسته تهیه کرده اند به مبلغ بیست میلیون تومان و فاکتور جعلی دوبار با پیگیری من ارائه داده اند، هر بار به ایشان می گویم نام شرکت ثبت نشده جعلی است ، آدرس و تلفن با هم هم خوانی ندارد ، مدل دوربین ها ذکر نشده حتی تعدادی از دوربین های نصب شده فیک هستند ، پدرم به آدرس ذکر شده در فاکتور رفته و شرکتی در آنجا مستقر نبوده است، متاسفانه مدام به پدر و مادر من توهین می کنند تعدادی از سکنه پول را پرداخت کرده اند هر خانوار دو میلیون تومان ، ولی برای فاکتور جعلی ، شما را به خدا بگویید چه مرجعی برای رسیدگی به فاکتور جعلی می شناسید من فاکتور را ببرم .
شورای حل اختلاف گفت که باید پول را بپردازی اینجا شاکی شوید.
ما پول را نداده ایم ولی از توهین های این فرد خسته ایم ، لطفا مرا راهنمایی کنید.
خدا خیرتان دهد

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام در خصوص فاکتور ؛ بلحاظ ساختگی بودن و فقدان فاکتور اصلی ، عنوان مجرمانه جعل موجه نمیباشد لذا میتوانید تا ارائه دلیل و فاکتور موثق از پرداخت امتناع کنید
در خصوص هرگونه توهین هم با استناد به گواهی شهود یا صورتجلسه پلیس 110 ؛در محاکم قابل پیگیری میباشد