مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام
بنده مسافری را سوار کرده و دو مسیر ایشان را بردم در مسیر اول کیسه ای را با خود آورد و بعد در مقصد بعدی پیاده شد حالا مشخص شده فرد مورد نظر سرقت انجام داده و به دلیل آن که پلاک ماشین در دوربین مدار بسته ثبت شده از بنده شکایت شده خیلی نگرانم چون مسافرکشی را موقتی و به دلیل مشکل مالی پیش آمده انجام دادم و اصلا دوست داشتم موضوع کار کردن با ماشین را حتی خانواده ام بدانند نمی دانم باید چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام چنانچه شما درسرقت نقشی نداشته اید شاهد بیاورید که درساعات سرقت درمحل سرقت نبوده اید ومسافر کش هستید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر با سرقت ارتباطی ندارید با استناد به دلایلی از قبیل پرینت تماس و شهود و هر انچه به نظرتان کمک رسان است بیگناهی و بی اطلاعی حود را اثبات نمایید.