مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه بن بست

درود وقت بخیر
کوچه ای با درب ورودی به طول 35 وعرض 8 متر .
در انتها به درب دو باغ منتهی میشود.
یکی از مالکین قصد فروش باغ را دارد که مدعی هست نصف کوچه را هم بفروشد و عرض کوچه کم شود ، در صورتی که متراژ باغها بسیار بالا هست و در محدوده شهری قرار دارند و باید به مسکونی تغییر کاربری داده شوند ، ودر این صورت کوچه
از نظر شهرداری باید عریض تر شود.اما یکی از مالکین قصد تصرف و کم کردن عرض کوچه را دارد ، آیا در صورت نبود توافق مالکین ، یک مالک می تواند به تنهایی دخل و تصرفی در کوچه داشته باشد
متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان ندارد مگر کوچه اختصاصی باشد