مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند صیغه موقت

سلام وخسته نباشید.از طریق تلگرام به سایت ازدواج موقت ورود کردم و به دنبالش طی چند فقره پرداخت جمعا 46میلیون واریزی داشتم بعد از چند روز متوجه شدم سایت مذکور و ان خانمی که بهم داده بودن به صورت ناشیانه هرکدام به پرداختی به من اشاره میکردم که اصلا به من ارتباطی نداشت وطبق شرایط سایت می‌بایستی طرف مقابل پرداخت میکرد ومن دست روی حرف های دو طرف گذاشتم و بعدش نه ادی که داده بود موسسه ونه موسسه دیگه با جواب دادن زمان دار و بعدش دادن فحش وناسزا منو بلاک کردن لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحت کلاهبرداری و اگر توهین یا افترایی نیز صورت گرفته است از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید
و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.