مشاوره حقوقی رایگان - معنی رای دادگاه

سلام خسته نباشید. من دو سال پیش برای شخصی سیم کارت گرفتم که از مهاجران افغان بود بعد از دو سال فهمیدم سیم کارت مرا در گوشی دزدی انداخته و ردیابی شده بود بعد گوشی را خاموش کرده بود که همه چی به نام بنده ختم شد حالا صاحب گوشی از من شکایت کرده من نه دادگاه رفتم نه ابلاغیه ای اومد حالا رای صادر شده میخواستم ببینم در رای زیر حکم رای چیست
در خصوص تجدیدنظرخواهی ن ........... نسبت به دادنامه شماره .......... مورخه 98/9/4 مندرج در پرونده کلاسه ........ صادره از شعبه دوم دادگاه عمومی بخش چهارباغ که به موجب آن قرار منع تعقیب صادر گردیده و پس از ابلاغ رای در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی بعمل آمده با ملاحظه محتویات پرونده و لایحه اعتراضیه تجدیدنظرخواه و با توجه به اینکه تجدیدنظرخواه ایراد یا دفاع موجهی که موجبات ایجاد خلل و خدشه در ارکان دادنامه معترض عنه را فراهم آورد ارائه ننموده و دادنامه تجدیدنظرخواسته نیز من حیث المجموع با رعایت اصول و تشریفات دادرسی صادر و فاقد ایراد یا اشکال عمده بوده و موضوع نیز مشمول هیچیک از جهات مندرج در ماده 434 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب 1392 با اصلاحی 1393 نمی باشد، لذا ضمن رد تجدیدنظرخواهی مستنداً به بند الف ماده 455 و بند ث ماده 450 قانون مارالذکر دادنامه تجدیدنظرخواسته را نتیجتاً تأیید می نماید. رأی صادره قطعی است

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

قرار منع تعقیب یعنی اینکه جرمی واقع نشده

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام قرار منع تعقیب صادر شده و نهایتا تایید گردیده مبنی بر اینکه شما مرتکب جرمی نشده اید و مجرمیت شما محرز نگردیده

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
نسبت بشما قرار منع تعقيب صادرشده است ؟؟؟؟؟؟
چطور بعدبرونده منجر بصدور راي شده وبعد تجديدنشر خواهي مردود شده است ؟؟؟؟؟
توضيحات شما كافي نيست