مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک

با سلام
چند سال پیش یکی از اقوام خانه ای خریداری کرده بود ، بنا به دلایلی و سر مسائلی سندش را به نام خودش نزد و به نام بنده کرد.خواستم بپرسم اگر من نخواهم سند ملک را به نامش برگردونم ،آیا میتواند اقدامی کند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به اسناد ومدارک ونحوه اثبات ایشان دارد. درحالت کلی خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که به چه دلیل سند به نام شما شده است اظهارات ایشان امکان‌پذیر است فعلاً که سند به نام شما است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند با عنوان خیانت در امانت شکایت کند و امکان ابطال معامله صوری نیز وجود دارد.