مشاوره حقوقی رایگان - بدهی وام

سلام میخواستم بپرسم من وام بانک تجارت گرفتم یک دونه قسط عقب بودم الان دارم از بانک دیگه وام میگیرم گفتن بدهی داری رفتم قسط بانک تجارت رو کامل پرداخت کردم 2 روز هم شده ولی هنوز استعلام میگیرم تسویه نشده و بدهکارم.چقد زمان میبره که بدهی من تسویه بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق بانک مرکزی پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق بانک تجارت و بانک مرکزی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به بانک تجارت مراجعه نمایید و درخواست کنید که سیستم به روز رسانی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک تجارت موضوع را پیگیری کنید