مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در پارکینگ

سلام یکی از همسایه ها به بهانه اینکه از انبار حفاظت کنه دوتا دوربین گذاشته که کل محوطه پارکینگ که متعلق به مامی‌باشدرومیتونه ببینه درصورتی که پارکینگ خودش سمت دیگست واین باعث اذیت شدن خانوادم شده چندبار اعتراض کردیم ولی فرقی نکرده ایا خودمون میتونیم دوربین رو بازکنیم یا مسیرشو عوض کنیم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گذاشتن دوربین حتی اگر رو به پارکینگ شما باشد هیچ منع قانونی ندارد و برای حفاظت بهتر از کل ساختمان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید شکایت کنید