مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زوجه متوفی

با سلام
خانمی مهریه خود را به اجرا گذارده و دادگاه در خصوص 110 سکه از 880 سکه حکم داده استف در همین اثنی زوجه فوت می نماید:
آیا ورثه می توانند نسبت به 880 سکه دادخواست دهند یا همان 110 سکه به ورثه تعلق می گیرد؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانند تمام آنرا به میزان سهم خود مطالبه نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از زوجه به جا مانده و سهم الارث کفاف مهریه را میکند میتواند کل مهریه را مطالبه نماید

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و عرض ادب،
چنانچه از ظاهر امر بر می آید زوجه حق خویش را اسقاط ننموده و ورثه وی می توانند به عنوان دیون وی مطالبه مهریه وی را بنمایند.

با توجه به تخصصی بودن امور و جهت از دست نرفتن زمان و حق و خویش بهتر هست قبل از اقدام مشاوره و وکیل اخذ نمایید.
سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری