مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه رانندگی

با سلام و عرض خسته نباشید.
من در حین خدمت بعد از معافیت موقت شش ماه معافیت دائم گرفتم با ماده بخش 4 بند 24 و از این معافیت 5 سال میگذرد و الان هیچ مشکلی ندارم گرچه که همون موقع هم مشکلی نداشتم ولی چون باید تحت نظر پزشک میبودم منو معاف کردن
میخواستم ببینم برای تمدید گواهینامه باید کمیسیون برم یا نه!؟ و برای تمدیدش برام مشکلی ایجاد میشه!؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که معافیت شما دلایل پزشکی داشته باشد محتمل است