مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضع

با سلام وخسته نباشید بنده فرزند جانباز میباشم از ابتدای سال 90 در دانشگاه علوم پزشکی بابل بصورت قرارداد تبصره 3 مشغول بکار شدم بعد از مدتی حکم کارگزینی بنده به مشاغل کارگری تقلیل پیدا نموده. با توجه به اینکه در سال 90 و نظر به بخشنامه های متعدد در خصوص فرزندان جانباز و قوانین برنامه پنجم (بند و ماده44) و ششم توسعه (تبصره 1 بند ذماده 87) و همچنین قانون جامه ایثارگران می بایست در آن زمان استخدام رسمی قطعی شوم. در حال حاضر هم در اداری مشغول به فعالیت می باشم. الان هم به دیوان عدالت اداری شکایت نمودم آیا میتوانم به حق خودم که برگشت به تبصره 3 برسم و همچنین حکم استخدام رسمی خودم را با توجه به قوانین آن زمان از دیوان بگیرم.
ممنون از راهنمایی های شما
ضمنا بنده تنها فرزند جانباز در دانشگاه می باشم که حکم من از تبصره 3 به مشاغل کارگری تقلق پیدا نموده و دارای مدرک کارشناسی حقوق می باشم.

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

بله باصدوررای دیوان اداره مربوطه مکلف به استخدام رسمی میشه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلامِ.شمامدارک جانبازی والدمحترم راازبنیادمربوطه تمام وکمال دریافت کنید وهرکدام رادردوبرگ برابراصل شده با الصاق تمبر,ضمیمه پرونده کنید شعبه محترم دیوان عدالت,دادخواست ومدارک شمارا برای بنیادمربوطرادارندوبنیاد تایک ماه فرصت ارسال پاسخ رادارند.وسپس دیوان مبادرت به رای می نماید.وانشاء..بنفع شمارای صادر میگردد.