مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و عرض ادب

همسر بنده کارمند رسمی صنایع دفاع می باشد با سابقه 20 سال و 5 ماه سال 97 بر اثر مشکلات اعلام جرم نسبت به ایشان گردید و به دادسرا معرفی و حکم نهایی ایشان 4 سال حبس تعلیقی به مدت 3سال اعلام گردید با توجه به ماده 12 انفصال و بازخرید و بازنشستگی مشمول حال ایشان نمی شود و همسرم تقاضای ادامه کار دارد ولی ایشان را تهدید به اخراج در صورت ننوشتن بازنشستگی پیش از موعد و اخراج به استناد ماده 104 نیروهای مسلح کردند. آیا میتوانند با توجه به حکم دادگاه اخراج نمایند ؟؟ آیا امکان بازگشت به کار ایشان هست ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر انفصال در حکم دادگاه نیامد نمی توانند ایشان را مجبور به استعفا و بازنشستگی کنند
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز