مشاوره حقوقی رایگان - کندن پلاک خودرو توسط مامور راهنمایی رانندگی

سلام ، بنده یک خانم هستم عصر پنجشنبه دوم آذرماه در یکی از خیابانهای پر تردد مشهد در حال مسافر کشی بودم که میخواستم به خیابان سمت راستم بپیچم که ناگاه دیدم پلیس در سمت راست من است و مانع از پیچیدن من است که من تقریبا توقف کردم که از خیابان سمت راستیم رد نشوم و پلیس مدام میگفت خانم برو جلو و من مجبور به عبور شدم تا اینکه در چهارراه بعدی که چراغ قرمز داشت توقف کردم و همراه من در سمت راستم مدام از بلندگو میگفت برو جلو که از شیشه ماشین به او فهماندم که من را یک چهارراه از مسیرم دور کردی و باز هم میگویی برو جلو ودر عین حالی که الان هم چراغ قرمز است و مرتب میگفت برو جلو تا اینکه من گفتم چراغ قرمز است و امکان رفتن من نیست . در این حال گفت حالا جریمه ات میکنم تا بفهمی که وقتی میگم برو یعنی باید بری . من ماشین را با سمت راست خیابان آوردم و ایستادم و پیاده شدم و به او گفتم خب چرا باید جریمه بشم که در این حال پلیس پیاده شد و به طرف ماشین من رفت و شروع به کندن پلاک ماشینم کرد که من با عصبانیت گوشه لباسش را به طرف خودم کشیدم تا توجهش را به صحبتهای خودم جلب کنم که این بهانه ای شد که تو یقه مامور دولت را میگیری و من رو میزنی که نهایتا ماشین من رو به پلاک کنده به پاسگاه بردند و گزارشی راتنظیم کرده و دوتا خانم را شاهد گرفتند که من مامور دولت را زده ام که حقیقتا این یک صحنه سازی محض است و قرار است ما را به دادگاه بفرستند ، حالا سوال من این است که آیا ایشان حقی برای کندن پلاک خودرو من داشته است و باید به کجا شکایت کنم تا واقعا رسیدگی شود ؟ ممنونم از صبر و حوصله شما عزیزان و ممنون میشم که مرا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

به همراه دلایل به دادسرای نظامی مراجعه و به جرم تخریب و سوء استفاده از موقعیت شغلی از پلیس شکایت بکنید. و همین مطلب را که نوشتید را در شکوائیه بنویسید