مشاوره حقوقی رایگان - اتهام در حد لوث ، خود زنی توسط کسی که چاقو زده

سلام بنده توسط شوهر عمه خودم مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفتم و در دادگاه هم با استفاده از شهادت عمه خودم(همسر ایشان) و استشهاد محلی و گواهی پزشکی قانونی و گزارش پلیس محکوم کردم،اما ایشون همون موقع دعوا با چاقو خودزنی کردن و گواهی پزشکی قانونی هم تشخیص خودزنی رو نداده و البته سرشم کمی خون اومد و از دست من شکایت کرد و از ورود به عنف تا تهمت افترا فقط صدمه بدنی عمدی رو بازپرس پذیرفته و اخطاریه ای هم که اومده در حد لوث اتهام بهم وارد شده آیا با این شواهدی که دارم و از پرونده خودم کپی گرفتم میتونم محکوم کنم ایشون رو یا کار به قسامه میرسه؟در حد لوث ایشان شاهدی ندارد؟
در صورت قسم ایشان زندان هم داره؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون اصل منازعه تایید شده به احتمال زیاد رای صادر میشود