مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری

سلام سروران گرامی
قرارداد اجاره ملکم 3ماهه تمام شده ولی مستاجر حاضر به تخلیه نیست و اجازه بازدید هم نمیده و پول تمدید هم نداره! به ملک هم آسب هایی زده و حاضر به رفع آنها نیست. طبق قرارداد به ازای هر روزی که ملک رو تخلیه نکنه باید 500 هزار تومن پرداخت کنه و مبلغ اجاره 12 میلیون تومن بود! الان ایشان هنوز داره اون 12 تومن رو برای من میریزه و متوجه نیست که اون قرارداد تمام شده!! میخوام دستور تخلیه فوری بگیرم از شورای حل اختلاف و تقاضای مطالبه خسارات وارده به ملکم را بکنم! سوال من اینه که اگه درخواست اجاره بها بکنم باید 15 میلیون به اضافه 12 میلیون ماهانه رو پرداخت کنه یا فقط 15 میلیون رو؟ (روزی 500 تومن)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد و دو شاهد درخواست تخلیه فوری دهید در مورد اجاره بها قاضی تصمیم می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دا‌دخواست تخلیه بدهید
و برای اجور معوق و خسارت تاخیر نیز جدا دا‌دخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید در اینجا دادخواست تخلیه بدهید و بابت مطالبات خود دادخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای دریافت اجاره ماه‌های اضافه بر قرارداد دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید کارشناس مربوطه میزان اجاره را مشخص خواهند کرد