مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید، بازنشست

باسلام. بنده نیروی رسمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هستم .حدود سه سال شرکتی و11 سال قراردادی مشمول قانون کار ، دوسال است رسمی شدم.قصد دارم با 17 سال سابقه بازخرید بازنشست کنم متاسفانه هیچ اطلاعی دراین خصوص ندارم که آیا حقوق شامل حالم میشه ویا..... لطفا راهنمایی کنید.باتشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس سن و سنوات شما از طریق سازمان بازنشستگی ارگان مربوطه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه می توانید درخواست خود را پیگیری کنید