مشاوره حقوقی رایگان - چت نامشروع

سلام وقتتون بخیر
بنده یه سوال داشتم....
یکی از دوستان من چندوقته در شرایط مالی بدی قرار داشته و متاسفانه مجبور شده با یکی از اشنایان به صورت س.ک.س چت ارتباط برقرار کنه و درازاش مبلغی پول گرفته...الان که دیگه مشکلش حل شده دیگه اون اقا رو بلاک کرده و الان میخوام بدونم اون اقا میتونه برای برگشت پولش از دوستم شکایت کنه؟؟ اینم بگم که مثل اینکه اون اقا موقع واریز پول کاملا رضایت داشته و خودش با رضایت اینکارو کرده و الان این ماجرا تموم شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید دید فرد مونث چه ادله ای دارد که شخص بیان داشته مبالغ را نمی خواهم
وگرنه امکان مطالبه متصور است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طرف مقابل می تواند دا‌دخواست مطالبه وجه بدهد و اعلام کند که فرض داده و یا اینکه اشتباهی واریز شده
و یا اینکه شکایت کنه و اعلام کنه به صورت غیرقانونی این پول اخذ شده و باید مسترد بشه.
از طرفی اگر دوست شما با اشخاص مختلفی این کار را کرده باشد و دادگاه یا مراجع انتظامی متوجه این موضوع شوند برای وی پرونده تشکیل می دهند که در این صورت باید پاسخگو باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی قابل مطالعه است اما اقدام ایشان نیز غیرقانونی و غیر اخلاقی بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مطالبه این مبلغ وجاهت قانونی ندارد چون اقدام هر دو نفر جرم تلقی میشود