مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد جاده در زمین بدون اجازه مالک

درودبرشما.چندنفربدون اجازه ما از حدود 10 سال پیش در زمین ما رفت وآمد میکنند.در حالی که جاده از آبادی قدیم آن ها تا سرزمین خودشون و در جهتی دیگر بوده.که در نقشه هوایی1348 هم جاده خودشون معلوم هست و هم مشخصه که درزمین ما جاده ای نبوده.لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر با رفت و آمد مزاحمتی برای شما دارند می توانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مزاحمت یا خسارتی ایجاد شده می‌توانید شکایت نمایید