مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری

عرض سلام و احترام،چند روز پیش 3 نفرتو پارکینگ دانشگاه بدون هیچ دلیلی با من درگیری راه انداختن و دوتا از دوستان منم تو ماشین بودن ،برامون چاقو کشیدن که من از ترس اینکه چاقو بهم نخوره دستمو پرتاب کردم و به دماغ یکشون خورده وحالا برام احضاریه اومده و وقتی پیگیر شدم متوجه شدم یکیشون از من و دوتا نفری که با من بودن که هیچ دخالتی تو دعوا نداشتن و جدا میکردن شکایت کرده؟تکلیفم چیه میتونم از اون دو نفری که باهام بودن به عنوان شاهد استفاده کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
شما نیز می توانید از آنها با عنوان چاقو کشی مزاحمت کنید و در دادگاه اعلام کنید جهت دفاع از خود بوده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه و شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید