مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام
من دستگاه 206 خریداری کردم که به دلایل شخصی نتونستم تعویض پلاک انجام بدم بعدش که بردم تعویض پلاک گفتن ماشین توقیف که شخصی که ماشینو ازش خریداری کردم 800میلیون چک داده وشخص دوم شکایت ثبت کرده ومتاسفانه داده رای رو به نفع ما صادر نکرد اگر پرونده بره تجدید نظر ممکنه رای به نفع بنده صادر شه واینکه چقد زمان میبره تا زمان ثبت رای تجدید نظر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از معامله شما توقیف شده باشد اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نتیجه دادگاه تجدید نظر قابل پیش بینی نمی باشد.
اگر تاریخ توقیف اتومبیل قبل از تاریخ مبایعه نامه باشد شکایت شما نتیجه ای ندارد و باید معامله فسخ شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض ثالث اجرایی کنید و مدارک خرید را ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
شما باید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید
و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید