مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ورثه ای

با سلام برادرمن چند سال پیش برای ساخت خونه مادری یه مبلغی کمک کرد و بعد یه مدت طلبش رو خواست به زور دعوا مادرم هم ما رو راضی کرد که دست نوشته بدیم که اندازه شش میلیون زمین بفروشه که اونم نفروخت بعد چند سال همون خونه رو که ساخته ونشسته بود داد مستاجر و گذاشت رفت شهرستان بعد اتمام قرار داد مستاجر پولش رو خواست ده میلیون تومان ولی نداد بنده به جای برادرم پول مستاجر تو بنگاه دادم و تو قولنامه قید شد که من دادم .حال برادرم برداشته به دون اجازه زمین‌ها رو فروخته میخواستم بدونم میشه برگردوند زمین‌ها رو چون در اصل پول زمین دادم بهش .و در اون دست خط اسم زمینها نیاوردیم گفتیم اندازه شش میلیون بفروش الان فروخته یک میلیارد میشه شکایت کرد به جایی میرسه.چون مادر م هم قید حیاط نیست زمین‌ها در اصل ورثه ای بوده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به متنی دارد که نوشته شده است در صورت تمایل به کسب اطلاعات دقیق تر از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید