مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تنظيم قرارداد

با سلام
بنده طرح پژوهشی را نگارش نموده و برای دریافت کمک هزینه بدون برگشت(گرنت تحقیقاتی) هم خودم از طرح دفاع کرده ام. اما به علت اینکه هیات علمی نیستم، مبلغ گرنت به حساب استادم واریز می‌شود. ایشان قبول کرده اند که از این مبلغ به بنده حقوق بدهند. سوال من این است که قرارداد پرداخت حقوق را چگونه تنظیم کنم تا اگر ایشان مبلغ را سر وقت و کامل پرداخت نکرد، قابل شکایت و پیگیری قضایی باشد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنظیم قرارداد امری تخصصی است و به صرف چند راهنمایی نمی‌توانید قراردادی با چنین ضمانتی که مد نظر تان هست تنظیم کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید قراداد را بطور تخصصی تنظیم کنید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام،در دفترخانه اسناد رسمی قرارداد تنظیم نمایید.