مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به لواط

با سلام چندی پیش دوست بنده در یک منزل اجاره روزانه گیر میوفته و صاحب خونه معرفی میشه و خودش هم به عنوان همجنس باز چون مقداری وسایل ارایشی و ... بودن دو نفر شخص دیگر هم اعتراف میکنن که ما اومدیم اینجا واسه انجام عمل لواط ولی کاری صورت نگرفته جرمش چی هست؟ و راهش واسه ازادی چی هست؟

پاسخ ها :

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام. حد لواط با وجود شرایط احصان قتل و اعدام است،برای فاعل و مفعول، در غیر احصان صد ضربه‌ تازیانه است.