مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیت کوین

بنده چند واحد بیت کوین به صورت امانت دادم شخصی و ایشون پس ندادن و بعد از شکایت و طی کردن مراحل حکم خیانت در امانت کیفری سه ماه زندان و استرداد همون مقدار بیت کوین رو گرفتم
اما ایشون به پرونده کیفری اعتراض زدن ولی دادگاه تجدید نظر با اینکه کسی به پرونده حقوقی اعتراض نزده و حکم دادگاه بدوی استرداد بوده و بنده هم اون رو‌ مقوم کرده بودم در حد صلاحیت دادگاه میگن باید تبدیل شه به وجه رایج و باز هزینه ی دادرسی پرداخت شود.
میشه شما بهم بگین چکار باید انجام بدم که همون ارز رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

استرداد بیت کوین بیت کوین