مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه

با سلام
چگونه میتوان پرونده را از حل اختلاف ارجاع به دادگاه داد مشکلی با شریک کاری دارم که در حل اختلاف حل نمیشود و باید دادگاهی شویم....

پاسخ ها :

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر اگر درولایت دادگاه باشد حل اختلاف ببیند سازشی انجام نشده در شعبه پرونده رو ارجاع میده به دادگاه