مشاوره حقوقی رایگان - برند و علامت تجاری منحصر و ثبت شده

با عرض سلام.با توجه به تولید و برند ثبت شده پدرم از 40 سال پیش تا کنون بنا به موقعیت تولید و صنعت در سال 86 بنده اقدام به واردات پنل رادیاتور برقی جهت مونتاژ از کشور چین نمودم.دو تا کانتینر خریدم رو اجازه ترخیص ندادند و توسط گمرک گشور مسکوت ماند و پیشنهاد وکیل بنده به زمان مزایده بوده که خرید کنیم مجددا بار خودمونو.بعد از مدتی خبری از مزایده نشد و برای پیگیری و مرجوع کردن آن به گمرک مراجعه کردم .مثل بمب ترکید در اون زمان چون گفتن هیچ ردی از این محصول در گمرک نیست و ....به جایی رسید که تقریبا بعداز اینهمه تلاش و رفت و آمد که هیییییچ نتیجه ای حاصل نشد بیخیال بشیم و بقول چدرم این زمانو و پیگیری رو اگر ص ف تولید خودمون میکردیم تا حالا 10 تا کانتینر تولید کرده بودیم.
دیشب بصورت اتفاقی با سرچ معمولی در گوگل متوجه شدم همون محصولی که توسط گمرک اجازه ترخیص ندادن و بعد هم گم شد و البته آخرهم گفتن احتمالا به دریا ریخته شده رو کسی با علامت تجاری ما مونتاژ کرده و دربازار ریخته.این مورد رو چگونه باید پیگیری کرد؟سواستفاده علامت تجاری که هیچ ولی مالکیت این محصول با من بوده و تمام فاکتورهاش هم هست و الان هم با نام من داره به فروش میره.برای من مهم اون کانالی هست که موجود در بازرگانی هست و این روند رو پشت سرگذاشت چطور باید پیگیری کنم.
این مورد این چند ساله شده بود نزد خانواده و پدرم برای من یک نمره منفی ‌پس نمیتونم راحت گذر کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید