مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط در سرقت

سلام وقت بخیر
پدرم به جرم سرقت اموال عمومی یکسال حبس تعزیری دادن توی تجدیدنظر 6 ماه شد الان برای درخواست پابند اقدام کردیم نپذیرفتن. آیا بعداز دوماه آزادی مشروط پذیرفته میشود؟ یا چون توی تجدید نظر تخفیف دادن بازم پذیرفته نمیشه؟ یا میشه تبدیل به جزای نقدی کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شعبه اجرای احکام و قاضی ناظر زندان درخواست دهید تا بررسی شود