مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید.
میخواستم ببینم کسی که سرقت انجام داده و آسیب زیادی وارد کرده و ده سال حکم گرفته
چند سالش رو باید بکشه و برای آزادی مشروط به رضایت شاکی نیازه؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت محکومیت باید کل میزان حبس را تحمل کنند مگر در صورت پذیرش تقاضای تعلیق و تخفیف و... توسط دادگاه
مطابق ماده 58 قانون مجازات اسلامی
در مورد محکومیت به حبس تعزیری، دادگاه صادر کننده حکم می تواند در مورد محکومان به حبس بیش از ده سال پس از تحمل نصف و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مدت مجازات به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط را صادرکند:
الف- محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.
ب- حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
پ- به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر و زیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
ت- محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.