مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اولین رابطه جنسی

سلام خسته نباشید من تیر ماه1402ازدواج کردم و اولین بار با همسرم رابطه برقرار کردیم هیچ خون و چیزی دیده نشد یکسری مسائل برای بهبود رابطه دروغ گفتم الان هر چی میگم همچین چیزی نبوده من رابطه نداشتم باورش نمیشه میشه تشخیص داد اولین نفر خود همسرم بوده پنج ماه میگذره از ازدواجمون قبل خود ارضایی بوده اما رابطه نه

پاسخ ها :

تشخیص اولین رابطه جنسی عدم خونریزی پرده بکارت رابطه جنسی پرده بکارت