مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن ملی

باسلام و احترام
بنده حدود 9 ماه پیش از طریق سایت درج آگهی از بنگاه املاک اقدام به خرید امتیاز مسکن ملی نمودم ولی از غیر قانونی بودن ان اطلاع نداشتم و مدیر بنگاه این امتیاز رو خریده بود و با چرب زبانی به من به عنوان بهترین فاز با قیمت چند برابر فروخت ولی فاز مورد نظر رو قید نکرده بود و به جای مهر املاک خودش از مهر املاک کسی دیگر که براساس گفته اتحادیه قبلا باطل شده اقدام نمود و اون فاز مورد نظر اصلا وجود نداره
من هم ازشون شکایت کردم پرونده از دادسرا به شعبه حل اختلاف ارجاع شده امکان ابطال و عودت هزینه وجود دارد ؟

پاسخ ها :

خرید امتیاز مسکن ملی ابطال معامله استرداد وجه معامله امتیاز مسکن ملی