مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در طلاق توافقی

با سلام و عرض خداقوت
بنده 33 سالم و خانمم 27 سالشون هست، مدت 38 روز هست عقد کردیم، قبل از عقد چهار ماه در مورد ریز همه مسائل باهم صحبت کرده و توافق کردیم، در خصوص موضوع میزان روابط جنسی، بنده وضعیت خودم رو متوسط به بالا گفتم و البته همسرم هم ضمن تائید همین مورد گفتند که ایشون هم مزاج گرمی دارند، دقیقا دو هفته بعد از عقد خودشون عنوان کردند که نسبت به من فقط حس خوبی دارند مثل یک رفیق!؛ و اصلا من رو دوست نداره و عاشقم نیست و از نظر روابط جنسی هم نه اینکه کاملا سرد هست، بلکه از لمس بدنشون متنفر هستند و جواب مثبتی که به من دادند صرفاً بخاطر اصرار پدر و مادرشون بوده است؛
سوال1 : لطفا بفرمائید در صورتی که بخواهیم به صورت توافقی جدا شویم، آیا مهریه باید پرداخت شود؟!
سوال2: در صورتی که خانم عنوان کند که نمی خواهد طلاق بگیرد، وضعیت طلاق و مهریه به چه صورتی خواهد بود؟
سوال3: با توجه به اینکه همسرم، یک دختر معصوم بوده و صرفاً تحت تاثیر پدر و مادرش ( بیشتر مادرشون) هستند، آیا در صورت ادامه زندگی باذکر این نکته که ایشون به روابط جنسی به اندازه توان رضایت بدهند، امکان پذیر خواهد بود؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود
1.توافقی از اسمش پیداست باید توافق داشته باشید والا طلاق توافقی انجام نمیشود2.در هر حال با پرداخت حق و حقوق خانمتان میتوانید جدا شوید.3.حتما به روانشناس خوب و مشاور خانواده مراجعه کنید با این اوصافی که گفتید زندگی خوبی نخواهید داشت.

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود بر شما .در طلاق توافقی همه چیز اعم از مهریه و سایر حقوق مالی بستگی به توافق طرفین داره یعنی اگر همسرتون رضایت داشته باشند بدون دریافت مهریه طلاق امکانپذیر است.
در خصوص مهریه ،خانم هر وقت اراده کنه می تونه نسبت به مطالبه مهریه اقدام کنه.البته شما هم حق طلاق دادن ایشون رو دارید اما ابتدا دادگاه تکلیف حقوق مالی زوجه از جمله مهریه رو مشخص میکنه.
دوست عزیز،در روابط زوجین ،دادگاه آخرین اقدام هست،بهتره که ابتدا هر دو شما به مشاور و روانشناس مراجعه کنید و اگر متخصص این امر نظرشون بر این بود که ادامه ارتباط شما آینده روشنی براش متصور نیست آنوقت مراحل قانونی طلاق رو طی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
مهریه قابل مطالبه است

در طلاق توافقی همه چیز توافقی است