مشاوره حقوقی رایگان - مرگ نوزادم بعد از تولد

سلام من با درد شکمی رفتم بیمارستان یک هفته منونگه داشتن تمام سونوهاوغربالگری هام سالم ونرمال بود12ساعت منوزایشگاه نگه داشتن بعدکه بچم به دنیاومدفوت کردوگفتن مشکل داره ومفصل نداره مگه میشه که توسونوغربالگری نشون نده ومن میتونم شکایت کنم عایا؟بچم 36هفته به دنیااومدوپسربود

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت تردید نسبت به قصور کادر درمان می‌توانید دادسرای پزشکی طرح دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات قصور پزشکی امکانپذیر است