مشاوره حقوقی رایگان - خواهشا زود کمکم کنین

سلام بنده خانمی هستم 23ساله سال گذشته توی شرکت بازاریابی استخدام شدم برا ضمانت ادامه کار از بنده سفته به مبلغ یک میلیون تومن گرفتن بنده به علت عدم پرداخت به موقع حقوق و کلاهبرداری دیگه ادامه ندادم و ترک کار کردم حالا با یه شماره عجیب غریب با بنده تماس گرفتن که یه نامه از شورا حل اختلاف دارم...
اگه اون اقا سفته بنده رو اجرا گذاشته باشه من راهی برای دفاع از خودم دارم؟؟ این اقا هربار حقوق میداد از ما امضا میگرفت که همه حقوق و مزایا ما رو کامل داده و به عنوان حق بیمه هم هرماه یه مبلغی به ما داده درصورتی که نه بیمه ای در کار بود نه پولی بجای بیمه... اگه اینکار رو نمیکردیم اصلا اصل پولمون رو هم نمیداد... شرکت بازاریابی هم کارت تخفیف دندانپزشکی بود که بیشتر مراکز طرف قراردادشون اینا رو قبول نداشتن در کل کارش کلاهبرداری بود

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیربرای سفته راهی نداریدولی می توانیدبرای بیمه شکایت کنید