مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تجدید نظر

من تاریخ 1402/4/7 حکم ابلاغیه داشتم و مدت 20 روز مهلت تجدید نظرمقرر شده بود که من روز 28 ام همان ماه تجدید نظر خواهی کردم و اسناد موجود هست ظاهراً دفتر خدمات قضایی با یکروز تاخیر مدارک من را ارسال کرده و اکنون دادگاه تجدید نظر رد درخواست تجدید صادر کرده و 20روز مهلت اعتراض مقرر کرده .
آیا این برای مهلت تجدید نظر هست یا شامل حکم دادگاه بدوی هم میشود .
و سیوال دیگر بنده این هست که من حدود 75 ملیون باید به شخصی بپردازم آیا برای داشتن وکیل چه مبلغ باید هزینه بپردازم . سپاسگزارم از اساتید محترم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات فرصت تجدیدنظر خواهی تمام شده و رای بدوی قطعی گردیده
حق الوکاله وکیل امری توافقی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید ظرف 20 روز به قرار رد دادخواست تجدیدنظرخواهی اعتراض نمایید