مشاوره حقوقی رایگان - معرفی اشتباهی زمین به کارشناس دادگستری

سلام یکی از دوستام شکایت بابت زمینش کرد
موقع معرفی و جی چی اس زدن زمین خودم زمین جای دیگری رو ب اشتباه نشون دادم
اجرای احکام و پاسگاه اومدن و همون نقطه ای من نشون دادم
جدا کردن و ب رفیقم تحویل دادن
همونجا مالک اون زمین آمد و گفت زمین دعوایی و مد نظر شما این نیست و این زمین مال من هست.

و اون جمعیت رو برد و زمین رو نشون داد و رفیقم هم تایید کرد ک درسته

الان باید چکار کرد و چطور زمین واقعی رو توسط قانون تعرفه و گرفت؟

پاسخ ها :

کارشناسی زمین