مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه ساییدگی پا

1ونیم درصدازدیه کامل بابت ساییدگی حارصه قدام ساق پای چپ.شانزده درصدازدیه کامل بابت شکستگی ثلث فوقانی بازوی استخوان راست که بدون عیب التیام یافته.شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق پای چپ که بدون عیب التیام یافته

در صورتی که دست و پا هر دو پلاتین خورده اما اسمی ازشون برده نشده
همکاری لازم رومبذول فرماییدباتشکرفراوان

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پزشکی قانونی میزان جراحات را مشخص می‌کنند و قاضی �بوطه درصد دیه را مشخص و اجرای احکام محاسبه می‌نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.