مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مسیله زنا کاری

با سلام. 2 سال پیش مشکلی با شوهرم داشتم که فکر میکرد من زنا کرده ام مرا به دادگاه برد و قاضی چون شوهرم دلیل قانع کننده نداشت پرونده را بست و به من گفت بنویس که هیچ گونه رابطه ای نداشتی و امضا کن امسال دوباره شوهرم میخواد اون پرونده رو بنداره به جریان صدای ضبط شده و اس ام اس هم داره خواستم بدونم آیا میتونه کاری کنه که بر علیه من بشه؟؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر دلایلش کامل باشه

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، به کیفیت مدارک همسرتون و نظر قاضی و نوع دفاع شما بستگی داره