مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام. خانمی به ادعای شوهرش با یکی از همسایگان که از قراری برادر دوستش هم هست مواقعی تلفنی و یا پیامکی ارتباط داشتن که این موضوع به هیچ وجه خارج از عرف و به قصد خیانت به شوهر نبوده. الان شوهر ادعای روابط نامشروع به همسر داره و با تهدید و فشار قصد داره که همسرش رو مجبور به بذل مهریه کنه. از طرفی پسر همسایه رو با تهدید به مرگ و با ضرب و شتم اجبار به شهادت در دادگاه کردن
خانم به جهت حفظ آبرو در دادگاه شکایتی مبنی بر افترا و تهمت و نیز ضرب و شتم منجر به صدمه بدنی کرده
سوال اینه که خانم با توجه به نوع ارتباط پیامکی و تلفنی عادی که به هیچ وجه منجر به ارتباط ناهنجار یا به نوعی عاشقانه و فیزیکی نشده محکوم بشه؟
آیا ارتباط کلامی یا پیامکی بدون اجازه شوهر با فرد غریبه که خارج از شئون نباشه خیانت محسوب میشه؟ اصلا جرمه؟
آیا این هتک حرمت بواسطه تخریب شخصیتی با تهمت و افترای روابط نامشروع و فشار خانواده شوهر به همسر به اتهام خیانت قابل پیگیری نیست؟
لطفا بصورت محرمانه راهنمایی بفرمائید
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید بر اساس ادله موجود از ان فرد تحت عناوین فوق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد